Eram in top bloguri pina in momentul cand am inceput sa scriu si in limba engleza! Ei accepta doar postari in limba romana si rusa insa nu si in engleza!
Cele mai citite bloguri din Moldova! Blogtop a desemnat top 20 cele mai populare bloguri pentru martie 2019 |

 

Aici sunt doar cateva linkuri in rest te incurajez sa cauti pe google: top bloggeri Plop Andrei

 

TOP 20 bloguri din Moldova – octombrie 2018

2. Andrei Plop

Pe locul secund în topul nostru se află Andrei Plop, un cunoscut blogger politic. Pe blog comentează ultimele evenimente, dar și vine cu o părere proprie despre realitatea social-politică din societatea moldovenească, dar și de peste hotarele ei.  Andrei Plop apare pentru prima dată în topul Blogtop, reușind să obțină locul doi în clasamentul celor mai populare bloguri înscrise pe platformă.

TOP 20 bloguri din Moldova – octombrie 2018

 

TOP 20 bloguri din Moldova – martie 2019

4. Plop Andrei

Andrei Plop este un blogger politic. A absolvit Facultatea de Relații Internaționale și Facultatea de Drept. Susține valorile democratice și pe blog își împărtășește ideile despre democrație, libertatea de gândire și de exprimare.

 

 

TOP 20 bloguri din Moldova – martie 2019

 

 

Cele mai citite bloguri din Moldova! Blogtop a desemnat top 20 cele mai populare bloguri pentru ianuarie 2019

2. Plop Andrei

Andrei Plop este un blogger politic din Moldova. Pe blog comentează ultimele evenimente, dar și vine cu o părere proprie despre realitatea social-politică din societatea moldovenească, dar și de peste hotarele ei.
https://rubyskynews.com/index.php/2019/03/01/cele-mai-citite-bloguri-din-moldova/
Articol publicat pe 25 noiembrie 2022
Plop Andrei : Noi, bloggeri nici nu trebuie să facem nimic!
Este destul ca tu să deschizi gura și toți încep să râdă! Dacă voi nu ați minți la fiecare pas și nu ați face concursurile trucate poate că am fi mai rezervați!
Sunt și printre bloggeri care sunt cumpărați de politicieni! Cum îți dai seama?
Intri pe site-ul lui și vezi dacă are reclamă google AdSense înseamnă că cel mai probabil este un blogger independent însă publicitatea de pe google AdSense doar cu articole în limba română îți aduce foarte puțin resurse financiare și de obicei cei care au un site au și un canal de Youtube!
Bloggeri și TikTokeri sunt două categorii de influenceri diferiți! De obicei cei mai populari TikTokeri sunt din fauna Moldovei care de obicei adun sute de mii de vizualizări doar arătând …!
Cu TikTok meu sa întâmplat ceva straniu! Sunt mai multe modalități de a fi blocat TikTokul! Mulți ar zice că nu le aparține americanilor însă platforma pe care operează Android/ iPhone le aparține americanilor și am făcut și un test! Mi-am creat un cont de pe alt mobil, m-am conectat la altă rețea de net și am intrat pe contul meu și vizualizez câteva videouri! Întru din nou pe telefonul meu cu contul adevărat și văd iar zero vizualizări! După ce citesc și vizionez mai multe videoclipuri pe YouTube înțeleg din nou cine îmi blochează TikTokul! Sunt aceleași persoane de categorii care mi-au blocat paginile de Facebook cu 95 000 de urmăritori și cealaltă de 15000 de urmăritori și datorită acestori pagini cât și siteul care îl promovasem 3 ani tot îmi aducea lunar în 2017 câte 400-450 $ lunar de pe Google AdSense ! Sunt aceleași persoane care mi-au blocat contul de YouTube ( Aldo Fight) în 2015 care îmi aducea în 2015 care 130$ lunar tot de pe google AdSense în 2015 eram și student la două facultăți în România! Să înveți la două facultăți în România concomitent ( nu era un program cu un orar stabilit și depindea de zi însă Luni pină Miercuri ieșeam la 7 din căminul studențesc și mă întorceam seara pe 21- 22! Iar joi, vineri și sâmbătă după universitate mă duceam la bibliotecă!
De aceea am și un dispreț față de chelnerii care se laudă cu analizele și munca altora!
De ce mi-au blocat conturile de Facebook și YouTube: pentru că se tem de mine! Pentru că au o frică de moarte! Pentru că rușii îi plătesc pe români, americani prin intermediul moldovenilor milioane de dolari ca să îmi facă viața mai dificilă!
Credeți că americanii nu i-au mită?! Ei în Europa de Est pot să facă orice pentru că nimeni nu îi va sancționa! Trimit aici toți tâmpiți americani și care se cred șmecheri pină la primul compromat!
Pagina de Facebook care avea 95 000 de like-uri încă mai există și la moment sunt încă 78 000 și de ce americani nu vor să mi-o returneze? Din același motiv pentru că se tem! Dacă nu mi-ar fi blocat pagina în 2017, azi trebuia să am peste 3 milioane de urmăritori pe Facebook! Dacă am făcut odată înseamnă că pot să fac și a doua oară! Greșit! A doua oară te blochează de fiecare dată! Din anul 2022 cel puțin 4 luni am fost blocat!
Doar in această săptămână au fost două tentative ca să îmi recuperez pagina de Facebook! Nu vor să mi-o întoarcă! De ce ? Pentru că se tem! Pentru că foarte mulți români, americani, polonezi trebuie să ajungă în închisoare pentru corupție și spionaj în favoarea Rusiei! Știu exact despre ce vorbesc! În 2009 am fost candidat la funcția de deputat în parlamentul Moldovei și am absolvit și o facultate de Relații Internaționale în Moldova! Am studiat la două facultăți în România și deasemenea am studiat un simestru la universitatea din Varșovia!
Se tem de mine! De aceea rușii prin intermediul filialei FSB din Moldova ( SIS) și filiala FSB din România ( SRI) au recrutat ( rude , prieteni și tot felul de indivizi) și au plătit zeci de persoane în Moldova cât și din România!
E destul ca eu să îi interoghez pe toți Moldovenii și Românii care au colaborat cu polonezii în 2017 când eu cerusem a doua oară azil politic și în închisoare pentru spionaj și corupție în favoarea Rusiei va ajunge deputați, senatori, directori de servicii de inteligență atât din Moldova cât și din România și Polonia și cel mai grav: 4 președinți de țară ( trei încă în funcție și unul are termenul expirat!
Deasemenea un fost consilier prezidențial al României care mai este și în prezent consilier al unui prim-ministru!
Am vreo șansă în fața acestor corupți și spioni ai Rusiei? Pină în 2024 sunt șanse mici însă după ce vor expira mandatele lor șansele se vor egala!
Pină atunci vor incerca sa mă închidă la închisoare sau psihiatrie pentru că vor face orice ca scape de închisoare iar voi continua să informez comunitatea internațională!
Polonezi, români și moldoveni: voi nu veți scăpa de închisoare!
Și pentru americani: întoarceți mi pagina de Facebook!