%25D0%25A1%25D0%25BD%25D0%25B8%25D0%25BC


Presupun că nimeni nu își face iluzii că concursurile pentru CNA și pentru Curtea Constituțională au fost trucate, dar să trecem mai întâi în revistă cine este Ruslan Flocea și Vladimir Țurcanu! Părerea mea este că deja s-a negociat între PSRM și Blocul ACUM cine va fi următorul Procuror General iar acest concurs este ca să ne zică cei de la Blocul ACUM despre reforma în justiție și cât de mult doresc binele acestei țări!

– Consilierul lui Igor Dodon, Ruslan Flocea  director la CNA 
Ruslan Flocea era  secretarul general al Aparatului Președintelui R. Moldova Igor Dodon, a fost consilier al Zinaidei Greceanîi pe vremea când ea era prim-ministră și a condus Direcţia teritorială Centru a CNA. Având la dispoziție SIS-ul și CNA pot să vă asigur că o să devină instrumente care o să distrugă oponenți politici, oameni incomozi, oameni de afaceri!

– Vladimir Ţurcan este fost ministru de Interne (1997 – 2001). În perioada 2002 – 2005, a fost ambasadorul R.Moldova la Moscova. Între 2005-2009 a fost deputat din partea Partidului Comuniştilor, condus de Vladimir Voronin. Din 2014 până în prezent este deputat din partea Partidului Socialiştilor. 

Ce ar însemna pentru Blocul ACUM și PSRM dacă ar câștiga Ștefan Gligor concursul pentru Procuror General?

Susţinem Ștefan Gligor pentru funcţia de Procuror General. Vezi CV-ul lui Ștefan https://plopandrew.blogspot.com/2019/10/sustinem-stefan-gligor-pentru-functia.html ) 


Asta ar însemna ca toți cei implicați

Concursurile pentru CNA și pentru Curtea Constituțională au fost trucate! Va fi trucat și concursul pentru funcția de Procuror General ? Concursurile pentru CNA și pentru Curtea Constituțională au fost trucate! Va fi trucat și concursul pentru funcția de Procuror General ?

By andrei