Numarul foarte mare de politisti ne face sa ajungem la concluzia ca Plahotniuc sub nici o forma nu va renunta la putere si va face tot posibilul ca sa distruga Platforma DA si PAS!

Aceste proteste vor continua!Plahotniuc spera ca  Persoanele care protesteaza azi dupa o perioada de timp  vor simti o oarecare oboseala! Si protestele vor inceta!

Plahotniuc este pregatit de ,,razboi” cu populatia R. Moldova pe termen scurt! Insa pe termen lung va avea un esec! De ce?

Sa aduni vara atatia persoane la protest este deja un succes! Vara este cel mai dificil sa aduni oamenii la protest!

Trebuie sa luam in consideratie ca foarta multe persoane si-au planificat vacanta in lunile martie, aprilie, mai!

O parte din studentii au plecat prin programul work&travel iar alti si-au gasit job in UE ( luand in consideratie si faptul ca foarte multe persoane detin cetatenia Romaniei cat si regimul liberalizat de vize care le permite de a circula liber in UE, iar noi stim ca unii mai si lucreaza cu acest pasaport!

Nu ai de ce sa-i invinuesti pe studenti! Studentii trebuie sa-si achite taxa pentru Universitate! Iar ei vor reveni la studii ceea ce va schimba radical cursul protestelor!

 

Avem si o alta problema! Plahotniuc a furat din bugetul RM peste un Miliard USD! A primit comisionul din partea mafiei rusesti care a spalat banii prin bancile din Republica Moldova!

La care mai adaugam si faptul ca Plahotniuc controleaza guvernul, ceea cei permite sa fure zilnic din bugetul Republicii Moldova! Atat timp, cat este la butoane va gasi resurse ca sa inabuseasca orice forma de protest! Iar pentru asta detine resurse financiare cat si controlul mass media!

 

In cadrul summitului Aliantei Nord Atlantice din Newport, Tara Galilor – Barack Obama declara: Democratia Costa! Ea este scumpa!

Opozitia din Republica Moldova are nevoie ca democratia  sa fie sprijinita, pentru lucruri elementare – sticle de apa, transportul persoanelor, etc. )

Sa obtii finantare din partea agentilor economici din Republica Moldova este foarte dificil! Cu toti stim ca din moment ce susti astfel de proiecte precum Platforma DA, imediat vine controlurile din partea institutilor statului! si mai devreme sau mai tarziu va falimenta. Cei de la JURNAL pot sa confirme! Unicul lucru care i-au salvat a fost sustinerea din partea Institutiilor din UE!

Insa suntem peste un milion de moldoveni peste hotarele Republicii Moldova! Si noi  ii putem ajuta pe Andrei Nastase si Maia Sandu ca sa lupte cu Dictatura instaurata de regimul lui Plahotniuc!

Republica Moldova are nevoie de noi! Democratia din Moldova are nevoie de sprijinul DIASPOREI!

Aflandu-ma in Canada primesc zilnic cate un e-mail din partea Liberal Party of Canada! ( Justin Trudeau) Finalul fiecarui e-mail se termina sa fac contributie ( donatie) pentru aceasta minunata echipa!

Activitatea lui Alexei Navalny deasemenea este finantata din donatii!

Echipa lui Andrei Nastase este deasemenea foarte minunata! Cu oameni plina de enrgie, curajosi care doresc  sa faca o schimbare in Republica Moldova!

Este nevoie ca echipa lui Andrei Nastase/Maia Sandu sa creeze un fond din care sa obtina finantare!

Suntem peste un milion de moldoveni in afara granitei! Sunt ferm convins ca majoritatea din noi au plecat pentru ca nu am dorit sa fim parte a acestui regim criminal!

Insa sunt persoane in Moldova

#VotFurat…De ce aceste proteste trebuie sa treaca la un alt nivel! #VotFurat…De ce aceste proteste trebuie sa treaca la un alt nivel!

By andrei