Atat timp cat in Federatia Rusa se petrece Campionatul Mondial de de Fotbal, cel mai probabil ca Rusia nu va ataca nici o tara!
Sa ne gandim pentru un moment ce s-ar putea intampla daca rusii vor decide sa atace Republica Moldova! 
Toti jurnalisti sportivi straini acreditati Federatia Rusa vor trasmite in direct evenimentele din Republica Moldova si nu ceea ce se intampla la campionatul mondial de fotbal!
Toata munca depusa de rusi pentru acest campionat se va face praf! Toti jurnalisti straini din Federatia Rusa vor veni direct in Republica Moldova!
Trebuie sa fii al naibii de tampit ca in timpul campionatului mondial din tara ta sa ataci o tara straina!
Cum de altfel si analistii care fac altfel de analize! Sa nu comparam cu razboiul dintre Georgia si Federatia Rusa si Olimpiada din China din 2008! Sunt situatii extrem de diferite! Campionatul se petrece in Fedratia Rusa si repet sunt al naibii de multi jurnalisti si fani in aceasta tara care pur si simplu ar iesii la protest in favoarea Republicii Moldovei daca aceasta va fi atacata!
Rusii si-au invatat lectia de la Olimpiada din 1980 atunci cand au atacat Afganistanul in 1979 si au fost boicotati la olimpiada din 1980!
Luand in considerare ca acest campionat se termina pe 15 iulie 2018 pe noi no sa ne atace nimeni asa ca sa ne folosim de moment !
Duminica, 1 iulie 2018, ora 14:00 toti in PMAN
Rezistenta este o datorie!

By andrei