PlopAndreiCom
125 subscribers
237 photos
71 videos
26 files
1.01K links
Download Telegram
Azi e ziua mea de naștere și împlinesc 34 de ani!
Eu dau share la acest articol în fiecare zi pe toate rețelele mele sociale și voi da share pină când se va face dreptate! De ziua mea eu vreau ca să mă felicitați cu un like sau share la această postare!
Today is my birthday !
I share this article every day on all my social networks and will continue to share until justice is served! For my birthday, I want you to congratulate me with a like or share on this post!
http://plopandrei.com/plop-andrei-i-was-arrested-in-canada-for-the-anti-communist-revolution-i-am-being-deported-because-of-corruption-and-incompetence-in-the-canadian-government
Pentru că este un caz de interes public în care le sunt încălcate drepturile la mii de cetățeni români din Republica Moldova am hotărât să public și un articol pe 23 septembrie la sesizarea pe care am depus pe 20 septembrie la PARCHETUL DE PE LÂNGĂ ÎNALTA CURTE DE CASAŢIE ŞI JUSTIŢIE!
Astăzi am primit și un răspuns
recomand să citiți articolul care l-am scris pe 23 septembrie
https://plopandrei.com/video-stiintific-sunt-un-bou-despre-incompetenta-celor-de-la-mae-romania-si-ambasadele-consulate-din-moldova
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
Maia Sandu a fost observată la o expoziție de modă!
Vine iarna și caută șubă! Cu șubă și în pantofi doar la moldovence poți să vezi!!!
Cum zicea Popșoi: Cine nu are bani să își vândă a doua mașină!
Cine nu are bani de lemne să își cumpere șubă :)))
Și iarăși am avut dreptate!
Lucrarea de master am început să scriu în 2014 și am finalizat de scris în 2015! Lucarea este scrisă exclusiv de mine și nici un profesor nu a avut vreun rol în scrierea lucrării respective! Am prezentato când era deja gata!
Am un dispreț față de SNSPA și de profesorii care predau la DRIIE! Lucrarea este originală peste 95 % și nu este plagiată! A trecut două aplicații de anti/ plagiarism! ( Una de la SNSPA și celalaltă de la Universitatea Româno-Americană). Despre independența republicilor separatiste, despre posibil atac nuclear am scris încă din 2015.
http://plopandrei.com/plop-andrei-lucrarea-de-master-rolul-mass-media-in-reflectarea-conflictelor-geopolitice-studiu-de-caz-mass-media-in-federatia-rusa-introducere

Obiectivul științific al lucrării este analiza rolului pe care îl aumass -media în reflectarea conflictelor geopolitice, importanțamass-mediei în Federația Rusă, și cum ar putea Mass-media să pună pune bazele democrației în 2018 conform valorilor occidentale, pentru că în 2018 expira cel de-al treilea mandat prezidențial al lui Vladimir Putin, și vor avea loc alegeri prezidenţiale care s-ar putea termina cu stabilirea democrației în Federația Rusă conform valorilor și principiilor democratice occidentale. La etapa actuală ne aflăm în cadrul unei perioade de tensiuni și confruntări politice și ideologice între Vest și Est. Avem nevoie de o analiză care poate preveni al treilea război mondial care printre altele ar putea fi și ultimul, pentru că tehnologia militară Alianței Nord Atlantice sunt net superioare celor din Federația Rusă, însă când vine vorba de arme nucleare tactice Rusia are un avantaj asupra Statelor Unite și NATO. Conducerea americană consideră că un război nuclear cu Federația Rusă este de neconceput, însă rușii dau semnale că au capacitatea de a lovi ținte din interiorul Statelor Unite cu arme nucleare, pentru că cine va trage primul acela va învinge. Din punctul nostru de vedere considerăm că sunt necesare strategii adecvate, eficiente procesului de democratizare fără a folosi armamentul, care ar putea să pună bazele democrației prin intermediul mass-media. Fiecare strategie își are avantajele și locul, pentru identificarea riscurilor am ales mai multe teorii, însă pentru interpretarea noilor genuri de conflicte am ales geopolitica. Federația Rusă are cea mai mare suprafața teritorială, geopolitica fiind un instrument util pentru definirea conceptului de securitate a Rusiei. Multe decizii sunt luate de occidentali pe baza unor analize artificiale, accetuând tendințele strategiei gloabale de contaiment există factori geografici de condiționare a sferei de influență pe care Kremlinul dorește să o mențină. Cei care elaborează o politică trebuie să formuleze strategii față de Rusia, doar cu o politică inteligentă majoritatea crizelor pot fi prevăzute și evitate, în cazul nostru ar putea avea ca efect transformarea ei într-un partener de încredere, modernizarea și dezvoltarea atât a Rusiei cât și a statelor partenere din vecinătatea apropiată.
Forwarded from PlopAndreiCom (Andrei Plop)
plopandreicom.pdf
14.1 MB
Plop Andrei/ #Russia#Ukraine War: What Will Happen Next? -Plop Andrei: I was arrested in #Canada for the anti-communist revolution!

-What are the goals of the Russians in Moldova?
Update 2 octombrie 2022
Pentru mine este straniu războiul dus de ruși!
Rușii au toate resursele pentru a lăsa în beznă toată Ucraina, de a le distruge toate rezervele de gaze pe care le are Ucraina, deconectezi toată Ucraina de la energie electrică și lași orașele și fără apă! Efectiv va fi probleme și cu canalizarea! Gazul care îl primește Moldova de la ruși trece prin Ucraina! Nici Ucraina și nici Rușii nu atac trubele respective cu gaz însă Ucraina cerea ca să fie închise Nord Stream și încerca să convingă comunitatea internațională să nu mai cumpere de la ruși petrol/ gaze!!! Rușii puteau în prima zi să atace toate locațiile cu cadrele militare în prima zi însă n-au făcut! Că au așteptat că ucraineni îi vor întâmpina cu brațele deschise s-au înșelat! Situația de pe teren va escalada și ar putea merge chiar la folosirea atacurilor cu arme nucleare și idea că americanii știu toate ,, șahtele" rușilor mi se par absurde! Rușii au submarine, camioane care se mișcă permanent, trenuri care au vagoane cu arme nucleare care tot se mișcă, vapoare care conțin containere cu arme nucleare! Sunt ridicoli toți membrii NATO la un loc!
Nu exclud că rușii vor veni cu reacții și anume cu atacuri la punctele sensibile ale americanilor și tăierea cablurilor din ocean de către ruși mi se par pur și simplu absurde! Ce înseamnă să fii tâmpit și să colaborezi cu idioți de analiști! Moldova va dispărea de pe hartă și asta din cauza proștilor/ corupției de americani și rețeaua rusă din conducerea Moldovei! Președintele Maia Sandu, Natalia Gavrilita, Igor Grosu și Litvinenco au lucrat pentru conducerea comunistă a lui Voronin iar Popescu cu studii la Moscova! Întrebarea pe care mi-o pun mereu: de ce moldoveni precum Leancă sau Popescu cu studii la Moscova ne integrează în Uniunea Europeană și nu un Moldovean cu studii superioare într-o țară din UE! E o întrebare și pentru autoritățile române care îl primesc cu brațele deschise pe Popescu! România are pârghii pentru ai scoate de la conducerea ministerului afacerilor externe pe Popescu însă na făcut-o!!! De ce? Și americanii au pârghii însă nu o fac! De ce? Dar pe Leancă care a lucrat și în ambasada URSS din București de ce nu l-au .... Nu i-au făcut măcar o lustrație! Pentru că nici în România nu sa făcut Lustrația! Nu l-am fi avut pe javra comunistă securistă la funcția de președinte sau de primar al Bucureștiului!!! Nu l-am fi avut pe un procuror general al României un un fost procuror comunist care trmitea pe dușmani lui Ceaușescu la pușcărie/ psihiatrie! Ministerul afacerilor externe al României ar fi trebuit să îi trimită un raport președintelui Johannis despre trecutul comunist al lui Marian Lupu, dacă nu au făcut ei ar fi trebuit să fi făcut SIE sau SRI, pentru că ei erau obligați să îi întâmpine pe președintele și cel mai grav dacă ei ar fi făcut și președintele a hotărât să îl decoreze pe Marian Lupu! Asta chiar e trădare națională!
Moldova va fi cucerită de ruși după ce ruși vor ocupa regiunile Nikolaev și Odesa! Pină la sfârșitul lunii octombrie, noi recruți vor ajunge pe front și vor merge la contraatac! Ucrainenii eliberează ultimile teritorii cucerite de ruși!

https://plopandrei.com/update-de-ce-are-moldova-de-o-mobilizare-generala-si-de-o-armata-profesionista
Voi publica și articolul din limba română publicat pe 21 iulie 2018 ( cum va fi distrus Gheorghe Petic )
Cei care urmăresc profilul lui Gheorghe știu ce sa întâmplat azi și nu mai revin pe acest subiect însă vreau să scriu despre faptul că pe cei de la guvernare nu-i mai interesează opinia moldovenilor despre ce credem noi despre ei și tot așa făcea și Plahotniuc!
Pe cei de la guvernare îi doare când aliații lor de peste hotare află adevărul despre ei pentru că de obicei ei transmit doar imaginea din Moldova doar din punctul lor de vedere!
Cei de la guvernare sunt deasemenea interesați ca Șor să protesteze împotriva lor pentru că studenții, profesorii și alte partide pro-europene nu va dori să se asocieze cu Șor din cauza trecutului acestui personaj! Pe dreapta concurență aproape că nu există și pe stânga totul e clar!
Contrabanda cu corupția încă mai există și principalul dușman al contrabandiștilor este Gheorghe Petic! Scheme preluate sub controlul noi guvernări și cel care a demascat scheme de contrabandă și cu ajutorul căruia ( a întregii echipe Platforma Demnitate și Adevăr) au ajuns la guvernare au fost lăsați fără posturi de conducere și eu sunt sigur că Gheorghe ar fi stopat orice schemă de contrabandă! Însă nimeni de la guvernare nu are nevoie de lupta contra contrabandei și îi mai deranjează când cineva le divulgă schemele și le cere să-i dea afară pe polițiști implicați în fabricarea dosarului! I-am scris și în articol și în mesage că ei nu se vor opri pină când nu-l vor distruge pe Gheorghe! Chiar am citit unu din postările anterioare a lui Gheorghe că sa terminat cu toate dosarele și iată că azi din nou continuă dosarele deschise de pe vremea lui Plahotniuc! Toți din regimul lui Plahotniuc sunt azi la libertate și cei de la guvernare practic nu au nici un adversar și nici televiziuni pe care noi le considerăm europene nu prea îi critică pentru derapajele celor de la guvernare!
Se pare că ei cred că dacă îl vor aresta pe Gheorghe, toți vom sta liniștiți în bănci! Nimic nu ia învățat lecțiile anterioare și ei se cred pe veci la guvernare! Nu voi protesta niciodată cu Șor și nu sunt membru și nici nu am fost membru PAS, Partidul Șor, Partidul Democrat, PSRM sau comunist! Vreau să vă asigur că comunitatea internațională vor afla despre posibilul arest al lui Gheorghe Petic și despre contrabanda cu țigări! spre deosebire de jurnaliști de la televeziune, bloggeri ca mine nu au șef, cei care au șef sunt trolii de la guvernare sau cei care au fost la guvernare! https://plopandrei.com/cum-va-fi-distrus-gheorghe-petic_21
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
Mă întorceam de la dentist și am trecut întâmplător pe lîngă parlament/ președenție și nu m-am putut abține să-i filmez și eu!
Experiența me-a arătat că unii nu înțeleg din prima dată și trebuie să le repeți de fiecare dată: nu sunt membru de partid la nici un partid politic, nu sunt ongist și nu am lucrat și nici nu voi lucra vreodată cu Șor, socialiștii, comuniști, platoni, Plahotniuc!!!!