How to Stop Missing Deadlines? Please Follow our Telegram channel https://t.me/PlopAndreiCom ( @plopandreicom)

APPLY FOR THIS OPPORTUNITY! Or, know someone who would be a perfect fit? Let them know! Share / Like / Tag a friend in a post or comment! To complete application process efficiently and successfully, you must read the Application Instructions carefully before/during application process.

sursa Foto- Andrei Petru 

Babuc deja și-a început campania electorală în Ialoveni. Mai concret în circumscripția 22.

De ziua profesorului a fost să felicite cadrele didactice din Dănceni. A decis să împartă daruri persoanelor vârstnice din partea fundației “filantropului”.
Chiar și de ziua hramului Ialoveniului a avut tupeul să urce pe scenă, doar că nu a mers cum credea ea. Lumea prezentă la sărbătoare a început să șuiere și să strige hoții.
Ialovenenii la toate alegerile au demonstrat că sunt informați și știu să facă diferența. În cadrul alegerilor prezidențiale, candidatul comun al forțelor antiologarhice a luat aici cel mai bun rezultat. Ialovenenii niciodată nu au putut fi manipulați, cumpărați. Chiar dacă pd-ul a reușit să îngenuncheze primarii, nu înseamnă că a reușit să îngenuncheze și locuitorii.
PD-ul crede că prin înfricoșarea oamenilor, a bugetarilor vor putea obține victorie în circumscripții. Se înșeală amarnic. Au reușit să îi impună să iasă la circul lor din PMAN, dar aceasta se va întoarce ca un bumerang la alegeri, căci în cabina de vot nu va sta șeful să urmărească unde a pus omul ștampila. Oamenii știu prea bine de unde cresc rădăcinile Monicăi și la alegeri se va alege nu doar cu șuierături, dar și cu un vot de blam.
P.S. țin să reamintesc că a încercat să participe și la municipalele din 2015 unde a obținut tocmai 2,17%, 6417 voturi. Sunt sigur că în Ialoveni va primi o palmă și mai usturătoare

Join Us On Telegram @plopandreicom

Plop Andrei: I was arrested in #Canada for the anti-communist revolution!

Plop Andrei: Moldova will be the next country attacked by the Russians!

How to Stop Missing Deadlines? Follow our Facebook Page and Twitter! Jobs, internships, scholarships, Conferences, Trainings are published every day!