How to Stop Missing Deadlines? Please Follow our Telegram channel https://t.me/PlopAndreiCom ( @plopandreicom)

APPLY FOR THIS OPPORTUNITY! Or, know someone who would be a perfect fit? Let them know! Share / Like / Tag a friend in a post or comment! To complete application process efficiently and successfully, you must read the Application Instructions carefully before/during application process.

(Video) Dumitru Alaiba: discursul meu despre ”character assassination” Vedeți aici discursul meu despre ”character assassination” – un instrument aplicat extensiv de trollii de holding. Este așa un job în holding – specialist la împroșcat noroi și la denigrat oameni ce nu plac șefului. Câteva săptămâni în urmă am povestit de pe scenă, pentru prima dată, despre experiența mea în calitate de țintă a atacurilor la persoană, dar și cum încerc să mă protejez. Deja timp de peste trei ani sunt client permanent la departamentul murdărie din holding. Cam de când am început a promova mesaje, în esență, anticorupție. Chestii, știți voi. Gen #undeimiliardul, sau măcar undei-i #panoulmiliardului. Am fost numit în tot felul de oameni care nu au schimbat o vorbă cu mine în viață, care nici nu m-au văzut în ochi. În următoarele două luni cantitatea zoaielor va atinge cote maxime. Așa ei văd ”lupta politică”. PS: între timp, băieții, poftim – idee. Luați și tăiați pe ici colo din acest video, rupeți din context și aveți încă o grețoșenie gata de lansat pe pagini denigratoare.

https://www.facebook.com/alaiba

Join Us On Telegram @plopandreicom

Plop Andrei: I was arrested in #Canada for the anti-communist revolution!

Plop Andrei: Moldova will be the next country attacked by the Russians!

How to Stop Missing Deadlines? Follow our Facebook Page and Twitter! Jobs, internships, scholarships, Conferences, Trainings are published every day!