How to Stop Missing Deadlines? Please Follow our Telegram channel https://t.me/PlopAndreiCom ( @plopandreicom)

APPLY FOR THIS OPPORTUNITY! Or, know someone who would be a perfect fit? Let them know! Share / Like / Tag a friend in a post or comment! To complete application process efficiently and successfully, you must read the Application Instructions carefully before/during application process.
 Agenția Americană Antidrog (DEA)  in colaborare cu Politia si Armata Spaniola au arestat un grup de traficanti de droguri din Turcia! Printre cei reținuți sunt șapte cetățeni turci, un georgian, un ucrainian și un bulgar! Cei zece membri ai echipajului au fost arestați pentru o infracțiune de trafic de droguri. Nava maritimă numita Breath,, aflată sub paviolionul Republicii Moldova  care traversa Atlanticul de la începutul lunii octombrie, a fost atacat de către grupul special de operațiuni   în apele din apropierea insulelor  Canare  încărcată cu aproximativ 1400 de kilograme de cocaină. Operațiunea este încadrată în lupta constantă a poliției naționale împotriva organizațiilor internaționale dedicate transportului de droguri, prin intermediul maritim, de la coasta sud-americană spre Europa. După mai multe eforturi, agenții aveau cunoștință despre o barcă care traversa Atlanticul și care putea să transporte  de droguri.
( Video) Agenția Americană Antidrog (DEA) in colaborare cu Poliția si Armata Spaniolă au arestat un grup de traficanti de droguri din Turcia! a

How to Stop Missing Deadlines? Follow our Facebook Page and Twitter! Jobs, internships, scholarships, Conferences, Trainings are published every day!

A 980 millas náuticas al noroeste de , el ha interceptado una embarcación cargada con 1.400 kilos de cocaína, en una operación con la 🇺🇸 y la Armada🇪🇸. Los 10 tripulantes, arrestados.

Join Us On Telegram @plopandreicom

Plop Andrei: I was arrested in #Canada for the anti-communist revolution!

Plop Andrei: Moldova will be the next country attacked by the Russians!

How to Stop Missing Deadlines? Follow our Facebook Page and Twitter! Jobs, internships, scholarships, Conferences, Trainings are published every day!