How to Stop Missing Deadlines? Please Follow our Telegram channel https://t.me/PlopAndreiCom ( @plopandreicom)

APPLY FOR THIS OPPORTUNITY! Or, know someone who would be a perfect fit? Let them know! Share / Like / Tag a friend in a post or comment! To complete application process efficiently and successfully, you must read the Application Instructions carefully before/during application process.



STOP FALS! Screenshot-urile lui Pruteanu,  Partidul lui Cazacioc (alias poetul) si Ipocritul de Igor Cereteu! Sau cum au incercat cei trei frustrati sa dezbine diaspora si sa distruga blocul ACUM! 

Probabil ca foarte multi isi aduc aminte ca la alegerile prezedintiale din 2016, Moldovenii din diaspora au votat masiv pentru Maia Sandu, in special cei din Italia! Ziua votului a inseamnat si o mobilizare extraordinara a diasporei, Unii moldoveni  au parcurs distante impresionante pentru a vota.  Ziua alegerilor  prezedintiale a fost marcata de cozi uriase la sectiile de vot din diaspora. Despre acest lucru nu au uitat Dodon care era atunci candidat si nici Plahotniuc, care a jucat un joc atat de murdar incat le zicea celor din vest ca o sustine pe Maia Sandu, insa posturile de televiziune controlate de Plaha trasmiteau doar stiri pozitive despre Dodon, iar membri Partidului Democrat li s-a ordonat sa-l sutina pe Dodon! 

 în timpul campaniei pentru alegerile prezidențiale din 2016, Prime TV, post controlat de către Vladimir Plahotniuc, a difuzat un reportaj manipulator despre pretinsa susținere a candidatei Maiei Sandu de către diaspora siriană.  Pe  5 noiembre  2016 la  Postul Prime TV,  apare in buletinul de știri cu  reportajul „trucat” despre diaspora siriană din Moldova care ar susține-o pe Maia Sandu. 
Prime TV, una din cele mai  urmărite televiziuni din Republica Moldova si care era parte din trustul „General Media Group” al cărui proprietare este prim-vicepreședintele Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc.
 Iar în campania pentru alegerile locale din 2018 s-au creat spoturi video pe Facebook, în care se menționa că Andrei Năstase va da Chișinăul în chirie arabilor pentru 50 de ani. 
Vezi video-ul de mai jos!


How to Stop Missing Deadlines? Follow our Facebook Page and Twitter! Jobs, internships, scholarships, Conferences, Trainings are published every day!

De asemenea, falsul cu imigranții sirieni a fost intens mediatizat de către adepții Partidului Socialiștilor, atât pe rețelele de socializare, cât mai ales la instituțiile media afiliate PSRM

Suntem in 2019 in campanie electorala si Plahotniuc a hotarat sa parieze din nou pe diaspora! Numai ca de data aceasta nu vorbim de diaspora siriana ci pe de diaspora Moldovei din Italia si Spania, unde se afla cei mai multi moldoveni peste hotare si  unde la alegerile prezedintiale din 2016 au fost cei mai activi, si pina nu demult erau si cei mai organizati  pina sa apara la live-urile Cristinei Pruteanu/ Igor Cereteu si postarea lui Alexandru Cazacioc! (Alias poetul) Vezi poze cu stiri de la posturile controlate de Plahotniuc despre atacurile celor trei frustrati asupra Maiei Sandu!




Am publicat anterior doua postari despre actvitatea indivizilor respectivi! Cine nu le-a citit le recomand sa le citeasca!

Am scris intr-un articol anterior ca Plahotniuc are o noua strategie! Isi trimite oamenii la Platforma DA si PAS si dupa 3, 6 luni aces…
Cele 3 persoane se bucurau de o oarecare notorietate si conform planului, acele live-uri trebuia sa fie  doar inceputul! Trebuia sa mai vina si alte persoane care sa faca live-uri impreuna cu indivizii respectivi iar posturile controlate de catre Plahotniuc trebuia  sa le  tureze la maximum!  Persoane din diaspora care trebuia sa vina in ,, turul doi” cu live-uri pe facebook au  au renuntat la ideea de a mai face live-uri! 

Nu pot sa zic altceva decat ca cei trei frustrati sunt persoane de cea mai joasa speta! Despre Igor Cereteu am scris deja! Cine nu a citit le recomand!


Am scris intr-un articol anterior ca Plahotniuc are o noua strategie! Isi trimite oamenii la Platforma DA si PAS si dupa 3, 6 luni aces…

Sa trecem la Cristina Pruteanu! 
Din mai multe surse am primit mesaje precum ca Cristina le trimitea Screenshot-urile la colegii ei din diaspora cu mesaje in care comunicau  pe messenger  Andrei Nastase cu Cristina Pruteanu! Din acele mesaje pe care Cristina le trimitea colegilor ei, reiesea ca: Andrei Nastase o sustine pe Cristina Pruteanu la functia de deputat din partea diasporei! Si daca ati vazut si live-ul ei pe facebook, Cristina Pruteanu o ataca doar pe Maia Sandu si nu zice nimic de rau de Andrei Nastase! Acest lucru toti l-au vazut!
Insa exista suspiciuni rezonabile ca Cristina Pruteanu a creat un cont fake de a lui Andrei Nastase si avand la dispozitie doua telefoane mobile, pur si simplu scria de pe contul fake a lui Andrei Nastase (creat de ea) si trimitea mesaje (ca si cum chipurile de la Andrei)  pe contul ei real de facebook! Si astfel se creea imaginea ca si cum insusi Andrei Nastase o sustine pe Cristina Pruteanu! De ce a facut o astfel de porcarie! Este foarte simplu!  – Sa dezbine pe cei din diaspora! – Sa distruga alianta dintre Platforma DA si PAS! SI  de a o retrage pe Maia Sandu de la functia de deputat de pe circumscriptia Europei de Vest!

Suntem abia la inceput de campanie electorala si presupun ca vor fi inca multe astfel de provocari! Daca vor aparea inregistrari, Screenshot-uri, imagini trucate cu scopul de a denigra pe Andrei Nastase sau Maia Sandu imediat sa le considerat ca FAKE NEWS! Avem deja experienta alegerilor din 2016 si 2018! Cred ca ar trebui deja sa avem ,, imunitate” la astfel de minciuni!


Dupa ce posturile de televiziune controlate de Plaha au turat  la maximum live-urile Cristinei Pruteanu/Igor Cereteu si postarea lui Alexandru Cazacu am publicat un articol pe data de 4 ianuarie::  Pruteanu, Cazacu si Cereteu isi vor face partid? Sau care este miza atacurilor acestor indivizi! Vezi ce comentarii au scris moldovenii despre ei!  


Dictonul „ DEZBINĂ ŞI STĂPÂNEŞTE !” are la bază latinescul „ DIVIDE ET IMPERA !” enunţat de Machiavelli (1469-1527), om politic, scriit…


iar azi suntem in data de 9.01.2019 si pe pagina de facebook a asociatiei https://www.facebook.com/asociatiamoldoitaliana.dor/posts/1193972744100594 apare o postare scrisa de  Alexandru Cazacu Dor.

UN PARTID AL DIASPOREI este unica șansă a noastră de a schimba situația din țară!
 Presupun ca deja toti si-au dat seama ca fac jocul lui Plaha! Am o rugaminte pentru diaspora din Italia si Spania! Daca va veti intalni cu acesti tradatori ai natiunii! Va rog sa-i trimiti pe toti la plimbare!!! Iar cat priveste partidul lor politic pot sa spun doar un singur lucru! El din start va fi un proiect esuat! Pentru ca va fi creat de catre tradatori! Iar noi, moldovenii iam aruncat  ,, in lada de gunoi” pe toti tradatorii! A mai ramas sa aruncam in lada de gunoi un singur individ cunoscut sub numele Plaha! Diaspora e mandra! Diaspora e inteligenta! Diaspora e unita! Votam Platforma DA/PAS!

Acesta este textul integral postat de Alexandru
UN PARTID AL DIASPOREI este unica șansă a noastră de a schimba situația din țară!
Sunt sigur, VA VENI O ZI, când noi toți cei stabiliți peste hotare ne vom maturiza politic și vom înțelege că ordinea pe care o vrem noi în țară, o putem face DOAR NOI!
Un partid al diasporei, un partid al tuturor, care să NU ne mai dividă în culori, pentru că NOI TOȚI suntem UNA!
Azi, susținem partide diverse, ne certăm ca proștii pentru politicieni pe care nu i-am văzut NICIODATĂ, pentru partide care vin în diasporă cu o lună înainte de alegeri și DISPAR din viața noastră îndată ce i-am votat.
Partidele își inventează culori, slogane, NE DEZBINĂ în tabere adverse, iar apoi PROFITĂ de spiritul nostru civic.
Așa a fost în TRECUT, așa este AZI, așa va fi MÂINE. Situația se va repeta atâta timp, cât noi vom aștepta ca, în locul nostru, ALTCINEVA să facă ordine, ALTCINEVA să elimine corupția, ALTCINEVA să ridice economia, ALTCINEVA să ne măture gunoiul din fața porții.
Atât cei PLECAȚI , cât și cei RĂMAȘI , toți noi suntem niște ÎNSTRĂINAȚI. Cineva crede că diaspora înseamnă doar mama din Italia, sora din Germania, fratele din Franța, verișoara din Grecia, feciorul din SUA sau nepoții din Canada!!
Greșit, pentru că MAI ÎNSTRĂINAȚI decât noi, cei din toate țările lumii, SUNT APROPIAȚII noștri rămași în țară!!!
Eu nu știu astăzi cine este mai înstrăinat, însingurat sau trist, noi, cei de peste graniță sau mama, tata, sora, fratele, copiii rămași în Moldova!! Poate, prima diasporă sunt rudele noastre din țară, care se simt străini ÎN CASA LOR, se simt străini când merg la spitalele, școlile, magazinele din țară!!!
FIECARE om rămas în R. Moldova are cel puțin o rudă, un vecin, un prieten în STRĂINĂTATE . Și JUMĂTATE din inima lui bate PESTE HOTARE.
Și FIECE moldovean din străinătate, oricât de bine ar trăi, are seri, în care urlă de DOR de țară!
Iar DORUL NOSTRU NU ARE CULOARE de partid!
În dorul nostru suntem singuri! NU EXISTĂ partide care să ne mângâie, NU EXISTĂ politicieni care să ne salveze!
Și ce facem noi când rămânem SINGURI ÎN VIAȚĂ? Hai, că știți, ați făcut-o MEREU !!! Ne RĂSUFLECĂM mânecile, ne unim și ne apucăm de muncă!
Și acestă unire la greu ne-a salvat mereu!!
De zeci de ori v-au sunat moldoveni ca și voi și v-au rugat: SUNT AICI, am nevoie de un post de lucru, am nevoie de un acoperiș, de o bucată de pâine, la urma urmei!
L-ați întrebat din ce partid este???
NU!!! Ați simțit cum fierbe sângele în vene, v-ați amintit că ați trecut și voi prin asemenea momente și oftând ați zis: VINO să dormi la mine! VOI VORBI cu șeful mâine, poate, te ia la lucru! Îți DAU eu o bucată de pâine! TE AJUT EU!!
Și aceste cuvinte MAGICE ajută moldovenii să Supraviețuiască, de zeci de ani, peste hotare!
Fiți sinceri cu voi!! Cel puțin o dată, fiecare dintre noi a fost ajutat de un moldovean din comunitate! Iar comunitatea diasporală ajută, ÎN FIECARE Zi, Moldova!
Suntem LEGAȚI de țară! Există străinătate și există baștină! Dar toți suntem una!
Noi NU trebuie să inventăm un partid al diasporei, el EXISTĂ deja!!!
Această comunitate e vie, trăiește, crește, se schimbă, fierbe, mustește de viață, de schimbări, de evenimente!!!
Dacă nu ești de acord cu mine, atunci, de unde se iau moldovenii pe care îi găsești la nunțile din Italia, la botezurile din Franța, la zilele de naștere din Germania, la picnicurile din SUA??? Sau VOI sunteți singuri când ieșiți din casă??? NU!!!
Fiecare dintre noi are un grup al său de moldoveni, o gașcă de prieteni, cumătri, vecini, colegi, AICI, peste hotare.
Există o țară lăsată acasă și o țară dispersată în lume!!! O MICĂ MOLDOVĂ EXISTĂ ÎN FIECARE ȚARĂ A LUMII!!
DELEGĂM partide DE ANI BUNI în parlament, dar ELE, din anumite MOTIVE, NU SCHIMBĂ PREA MULTE.
Poate, e timpul să ne răsuflecăm mânecile și, fiindcă tot ne-am aranjat cât de cât în străinătate, să facem ordine și în țară! Că vrem! Că ne doare! Că trebuie!!! Este casa noastră!!! Doar nu mături în dormitor, iar tinda o lași cum este! Da!! Avem două case! Nu suntem, cum speculează unii, cei care am plecat și am uitat!! Suntem cei care păstrează, au grijă și de casa din Italia, și de cea din R. Moldova! Sau nu e așa??
Știți ce fac moldovenii din străinătate când revin în Moldova? Nu, nu se odihnesc! Cei care vor odihnă, zboară pe insule.
Atunci, când revin în Moldova, moldovenii din străinătate au grijă de a doua casă! Și de PRIMA ȚARĂ! Mătură, spală, vopsesc, construiesc, repară MOLDOVA!!!
Voi ziceți, în august: au venit italienii în țară! S-a umplut Chișinăul de mașini engleze, franceze, germane!… Ăștia sunt frații voștri care mai au DOR și DRAG de ȚARĂ!
Și noi VĂ așteptăm de fiecare dată, aici, peste hotare! Iar voi, cei din țară, sunteți siguri: am o mătușă în Italia, un văr în Franța, un frate în Canada, am unde trage!!!
Suntem o familie! Chemați-o partid, înregistrați-l și… foc la ghete!!!
Iar culoarea, o alegem pe urmă!
Eu sunt sigur că va trece acest scrutin și, dacă nu la următorul, atunci, în maxim 5-10 ani, UN PARTID AL DIASPOREI VA AVEA MAJORITATE ÎN PARLAMENT!
Desigur, dacă până atunci, nimeni nu stinge lumina!
Eu promit să pun umărul cum pot!!! Avanti!!! Hai, că se poate!!!
UN PARTID AL DIASPOREI, UN PARTID AL TUTUROR!!!
Comentarii

Join Us On Telegram @plopandreicom

Plop Andrei: I was arrested in #Canada for the anti-communist revolution!

Plop Andrei: Moldova will be the next country attacked by the Russians!

How to Stop Missing Deadlines? Follow our Facebook Page and Twitter! Jobs, internships, scholarships, Conferences, Trainings are published every day!