How to Stop Missing Deadlines? Please Follow our Telegram channel https://t.me/PlopAndreiCom ( @plopandreicom)

APPLY FOR THIS OPPORTUNITY! Or, know someone who would be a perfect fit? Let them know! Share / Like / Tag a friend in a post or comment! To complete application process efficiently and successfully, you must read the Application Instructions carefully before/during application process.
Republica Moldova îmi trezește niște sentimente pe care eu nu le pot controla! nu vreau sa mai adaug nimic, presupun că veți înțelege și voi! 

Andrei Plop nu a revenit în Republica Moldova de 8 ani. Zice că a fost nevoit să plece cât mai departe de țară, pentru un viitor mai bun, dar și libertate, în cel mai direct sens al cuvântului. A absolvit Relații Internaționale, după care a urmat dreptul în România. Cum a ajuns în Canada și mai multe despre povestea lui, aflăm chiar acum.Video -Nu am greșit atunci cand am zis în februarie 2014 că rușii vor lua #Crimea! -Nu am greșit atunci când am zis/scris în mai 2016 că Igor Dodon va deveni președinte al RM! ( tot atunci am cerut ;i ajutorul Statelor Unite, deschide linkul pentru a afla mai multe!) – Nu am greșit atunci când am zis pe 17 februarie ca Andrei Năstase va fi ales primar si deasemenea am zis 13 martie ca Andrei să se pregatească de proteste! – Pe 26 decembrie 2017 am cerut ajutorul autorităților canadiene pentru a ne ajuta la următoarele alegeri parlamentare din #RM, în caz contrar vor câștiga rușii! Și rușii vor câștiga din nou din cauza incopetenței și corupției a celor din vest și pentru că #FBI nu își face meseria cum trebuie!

Join Us On Telegram @plopandreicom

Plop Andrei: I was arrested in #Canada for the anti-communist revolution!

Plop Andrei: Moldova will be the next country attacked by the Russians!

How to Stop Missing Deadlines? Follow our Facebook Page and Twitter! Jobs, internships, scholarships, Conferences, Trainings are published every day!