How to Stop Missing Deadlines? Please Follow our Telegram channel https://t.me/PlopAndreiCom ( @plopandreicom)

APPLY FOR THIS OPPORTUNITY! Or, know someone who would be a perfect fit? Let them know! Share / Like / Tag a friend in a post or comment! To complete application process efficiently and successfully, you must read the Application Instructions carefully before/during application process.

Cea mai discreditată instituție din această țară, parlamentul, este astăzi protagonista terorismului intelectual, a tentativei regimului hibrid plahotnic-dodon de spălare a creierelor oamenilor.
După ce le-au capturat oamenilor țara, au saracit-o și au transformat-o într-o spălătorie a mafiei rusești, au sarăcit oamenii, furându-le contribuțiile de miliarde la rezervele valutare, le-au alungat părinții, frații, surorile peste hotare, după ce iau intoxicat cu minciuni cu case inexistente, cu zeci de mii de sirieni, astăzi bandiții de la guvernare au hotărât să-i mai insulte o dată, să-i mai scuipe o dată în suflet.
Sunt sigur că Republica Moldova are cei mai înțelepți oameni de pe acest pământ, capabili să discearnă, să-și identifice și să-și sancționeze călăii, iar temele false cu care Plahotniuc și camarila lui vor să sufoce spiritul poporului nostru și înscenările pe care săptămânal le pune la cale împotriva celor pe care nu-i poate speria, teroriza, manipula sau cumpăra nu fac altceva decât să înfurie milioane de oameni, să-i determine să iasă la vot și să trimită în pușcărie toată această “armată de ocupație!”
Concluziile recentei și ilegalei Comisii de anchetă din Parlament nu reprezintă decât o altă sinistră încercare de manipulare publică.
Adevărul nu poate fi înscenat, iar eu știu și simt că la viitoarele alegeri oamenii vor alege adevărul și vor rade de pe fața Pământului “armata de ocupație” a lui Plahotniuc și toată garnitura lui de colaboraționiști!
Drumul spre LIBERTATE a poporului nostru nu mai poate fi oprit! De nimeni, de nimic, de nici o altă altă înscenare, iar votul pe care îl vor da moldovenii, singuri, în cabinele de vot, pe 24 februarie, nu va fi altceva decât alegerea dintre adevăr și minciună!
Sunt sigur de acest lucru, Oameni buni.

Join Us On Telegram @plopandreicom

Plop Andrei: I was arrested in #Canada for the anti-communist revolution!

Plop Andrei: Moldova will be the next country attacked by the Russians!

How to Stop Missing Deadlines? Follow our Facebook Page and Twitter! Jobs, internships, scholarships, Conferences, Trainings are published every day!